• facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram
  • twitter

WT858V #9000 jinis beludru kelas ndhuwur dobel balok tenun jet banyu

Katrangan singkat:

#9000 Tenun jet banyu beludru ditrapake kanggo tenun beludru sing dikembangake dening WINTOP®.Iku pesawat pisanan saka mesin tenun jet banyu dening produksi Beludru ing world.Through panggunaan pelanggan, iku tenun upgrade becik ing efficiency tenun, kacepetan, kualitas kain, lan operasi cerdas.

Beludru tenun bisa nenun kain lapisan pindho kang dibutuhake dening struktur kain saka beludru.Ana dhuwur beludru tartamtu antarane lapisan ndhuwur lan ngisor lan banjur Cut menyang rong bagéyan kain beludru sawise nglereni beludru machine.It adopts khusus Beludru cerdas sistem kontrol tenun jet banyu, sing bisa mujudake fungsi let off elektronik (ground warp, kontrol warp beludru masing-masing) pambentukan beludru kontrol elektronik, shedding elektronik, potongan pipa kontrol elektronik water jet weft sisipan, etc. Ing proses tenun, ing tension bisa katahan stabil, kontrol tenun dhuwur beludru akurat, Ngapikake efficiency selipan lan ngurangi konsumsi energi.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produksi

Temple ironing selvedge piranti saka beludru banyu jet loom.effectively babagan kain, kanggo supaya kain shrinkage amarga tension dhuwur mengaruhi kualitas tenun lan efficiency produk. Piranti ironing bisa éling selvedge becik, kang trep kanggo Processing sakteruse.

Produk Beludru kelas dhuwur dikarepake kanggo kualitas angkat dhuwur. Selipan weft khusus bisa ditingkatake kanthi efisiensi lan nyuda konsumsi energi. Mode iki ora gesekan karo benang pinggiran warp kanggo ngasilake piring bulu, lan fenomena shuttled ora kedadeyan. Iki minangka beludru liyane. tenun (rapier tenun, shuttle tenun) sing ora bisa dibandhingake.

Spesifikasi

Cocog kanggo filamen kimia lan # 9000 kain beludru

Jembaré reed 190 cm
Ngurangi 60 cm
Motor 3,7 kw
Njupuk munggah  kain beludru mechanical langsung njupuk munggah (ngelawan kanggo normal), kain jarum njupuk munggah roller, piring kain guide khusus, mudhun-dipasang felt mencet roller kain.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan