• facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram
  • twitter

WT508H Pompa Kembar ELO&ETU 2-8 WARNA Off-set Poros Berat Kepadatan Tinggi Tenun Water Jet Tenun

Katrangan singkat:

WINTOP® WT508H heavy water jet loom struktur pigura kuwat kang suwek kuwat pigura kothak pindho sisih kang nyuda geter ing dhuwur-speed operation.Amarga iki nyuda geter, selipan weft lan ngantem gerakan luwih stabil kang tansah kualitas kain dhuwur. drive utama sing ana ing adus lenga kanggo entuk operasi kacepetan dhuwur stabil.


Detail Produk

Tag produk

* Katrangan

Selipan Weft Methodically Ing Kacepetan Dhuwur
Sudut selipan weft digedhekake kanthi nambah kurva beating sing njamin selipan weft kanthi stabil kanggo kabeh jinis bahan serat kimia, minangka asil dandan gedhe saka kahanan ora stabil saka shedding lan tension tenunan warp njamin nenun kain diferensiasi kanthi kualitas dhuwur.

Stabil mlaku
Struktur pigura sing mantep, kaku dicopot lan nyetabilake mesin tenun sing mlaku lan jangkauan tenun tambah saka kain tipis nganti tengah-tebal, lan saka kain kapadhetan rendah nganti dhuwur, malah nenun kain saka konstruksi sing rumit utawa ora seimbang, geter.

Nyebrang Tetep
Ing ngarep tetep persegi dowo, kang jembaré tekan 200mm.Ing mburi ndhuwur tetep lan loro tetep ngisor sing pentagon, kang dikuwati kanggo operasi stabil ing kacepetan dhuwur lan rigidity dhuwur saka rohé efisien kanggo ngurangi tandha resonansi.

Luwih Kaku
Rel transversal digunakake kanggo nambah kaku (kanggo tenun luwih saka 280cm, kasedhiya tambahan siji utawa loro tambahan)

Desain Anyar
Poros goyang sing dirancang anyar kanthi momen inersia cilik digunakake kanggo nggayuh pukulan sing seimbang sanajan ing kacepetan dhuwur. Dibandhingake karo poros goyang liyane, nyuda 25% getaran lantai. operasi stabil bisa ditindakake kanthi kacepetan dhuwur.

* Opsional

1) Mekanik let-off lan take-up; Elektronik let-off lan take-up.
2) RDP alat ukur & panyimpenan mekanik, 1-6 nozzle elektronik pakan pilihan bebas.
Piranti shedding sing bisa dikonfigurasi: Niupai cam / Niupai dobby / jacquard
3) Jembaré Reed: 135-450cm
4) Kapadhetan pakan kisaran: 4-100picks / cm (Diidentifikasi miturut spesifikasi benang pakan sing nyata lan tenun kain)
5) Kacepetan maksimal: 1000RPM (Diidentifikasi miturut spesifikasi benang pakan sing nyata lan tenun kain)

Rangka heald: crank shedding 2-8pcs; cam shedding 2-14pcs; dobby shedding16pcs
Instal daya: 2.8kw-5.4kw

* Spesifikasi

Jinis WT406 WT508 WT8200
Reed Space (CM) 135.150.170.190.210.230.260.280.300.320.340.350.360
Ruang reed sing migunani (CM) Normal R/S minus 2cm nganti 50cm
Pigura Jinis pigura kothak bagean Driving ing adus lenga
nyopir Rem Mekanisme mandheg langsung kanthi rem elektromagnetik
Pengontrol Tombol tekan lan tutul (Atur, mandheg, maju, rem, mundur)
Motor Rush miwiti motor
daya motor 1.5kw, 1.8kw, 2.2kw, 2.7kw, 3.2kw, 3.7kw, 4.5kw, 5.4kw
ngantem Crank ngalahake
Ngeculke sistem Mekanik otomatis lan terus-terusan ngeculake; Utawa ngeculake elektronik, Siji utawa rong gulungan vertikal
balok warp Flange Φ800mm, laras Φ178mm
Njupuk munggah sistem Mekanik utawa elektronik terus-terusan take-up
Pick Kapadhetan Normal: 5-60picks/cm; Khusus: 4-100picks/cm
Diameter kain katun Φ420mm,Φ520mm,Φ600mm
Ngeculake Panyebaran polos crank shedding (held frame 2 kanggo 8; 1/1 kain
Cam ngeculake Cam shedding(held frame 2 kanggo 14);Plain,twill,satin babric
Dobby ngguyu Positif/negatif (bingkai heel maksimal 16); Sistem maca elektronik lan mekanik; Desain polos, kepar, sation utawa kompleks
Jaquard 1408.2688.5120 kait angkat; piranti jacquard elektronik
Sisipan weft Pangukuran lan panyimpenan 300 # RDP jenis pengukur turbo blower mekanik (nozzle tunggal) Atau pengumpan pakan elektronik (1-6 nozel)
Pompa Tipe M, L, H, Tunggal utawa Ganda
Plunger Plunger Keramik;Φ32/Φ17,Φ32/Φ18,Φ32/Φ20,Φ36/Φ22,Φ36/Φ24,Φ36/Φ26,Φ39/Φ26,Φ39/Φ28,Φ39/Φ5/Φ
Nozzle jarum ST20/10;ST30/10;ST45/20,SD75/40
Isi weft 1/2/3/4/6 nozzle
Pengisian feeder Elektronik, optik, lan kontrol diri
Sistem Selvage/Leno Twisting dening lintang, pindah planet
Bagian listrik Madeinchina / impor Papan kontrol utama, kontaktor AC, transformator, antarmuka NC, sistem Selvagebrake, sistem rem benang limbah, overheating lan proteksi kakehan
Meter elektronik count lan tampilan, kacepetan rotasi, total ngasilaken, tim ngasilaken, total efisiensi, tim efisiensi, dawa kain kontrol otomatis, mandeg analisis lan tampilan
Piranti liyane njupuk munggah roller-siji; weft Kapadhetan gear-siji; Trashcan-siji; nozzle jarum-siji set

* Tata Letak Pondasi

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan