• facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram
  • twitter

Kecepatan Tinggi 150-360CM Polos/Cam/Dobby/Double Beam/Jacqard 2-8 Warna Heavy Air Jet Loom WA820

Katrangan singkat:

WA820 seri mesin tenun udara kecepatan tinggi kristalisasi mesin tenun jet udara Jepang, konsep desain mekatronik lan industri, nyisir lan nyempurnakake kabeh rincian kalebu tampilan, struktur pigura, shedding, ngalahake, ngisi sisipan, ngeculake lan njupuk munggah, kanggo luwih gawe marem pelanggan ing sintetik. serat, katun, lan wol lsp.


Detail Produk

Tag produk

* Kaluwihan

kacepetan dhuwur
1) struktur pigura sing dioptimalake entuk getaran sing luwih murah sajrone operasi kacepetan dhuwur
2) gerakan ngantem anyar sing seimbang
3) sistem kontrol kacepetan dhuwur kanthi multi CPU

Ngirit energi sing luar biasa
1) sistem selipan rampung weft anyar fitur muncung utama, subnozzle, reed lan liyane
2) Tekanan udara dikurangi lan pangurangan konsumsi udara diraih

Intelligent & pangguna-loropaken
1) Panel fungsi gedhe nambah visibilitas lan operabilitas
2) Fungsi Internet lan teknologi komunikasi anyar nyadari Highly Intelligence
3) gampang dioperasikake dening para pekerja amarga ergonomis

* Katrangan

Ngadopsi dening piranti ngantem-munggah, struktur wallboard anyar-jinis, kacepetan dhuwur karo Processing CPU, kacepetan mlaku bisa tekan 1250RPM.Electronic njupuk munggah lan elektronik supaya mati.Using papat rod utawa enem rod ngantem mekanisme kanggo mesthekake cukup ngantem wektu kanggo tenun, supaya bisa menehi kinerja tenun sing apik kanggo mesin tenun jet udara WA820
Nozzle utama, nozzle digabungake karo katup solenoid kinerja dhuwur njamin kinerja selipan weft banget.

Piranti mandeg Warp bisa kanthi cepet ngerteni posisi warp sing rusak, saéngga ningkatake efisiensi tenun.

bagean opsional: Komputer kontrol piranti refueling; Nyelehake ing Piranti; Weft sensor;Pemotong tengah

wa820 (1)

Pemotong tengah: Nyukupi syarat fungsional saka mesin tenun lebar dual mbukak, nambah tingkat atuomatic kanggo mesin tenun.

wa820 (2)

Pemotong elektronik: Struktur sing sederhana lan kompak, pangaturan sing trep, kacepetan dhuwur, cerdas sing efisien.

wa820 (3)

Weft senor: Single head chrome-plated weft sensor; Sensitivitas bisa disetel; Optocoupler Outout

* Spesifikasi

Spesifikasi Standar Air Jet Loom
1 Umum
Model WA820 mesin tenun udara kacepetan dhuwur
Kacepetan 800-1000 Rpm gumantung ing benang beda.
Ruang reed nominal 190cm-360cm
Pengurangan ruang reed Ngurangi spasi reed saka nominal 0 nganti - 60cm
Range benang Spun Ne 120 ~ Ne 30
Pilihan weft 2-8 pilihan werna ing bakal
2 Pigura Dibangun ngisor, pigura tugas abot.Gir utama mlaku ing adus lenga.
Loom raise-up kanthi liner dhasar miring kanggo diameter balok tenun sing luwih gedhe.
3

 

 

 

 

 

 

nyopir

 

 

 

 

 

 

Drive langsung karo motor wiwitan cepet torsi dhuwur.
Operasi tombol push kanggo Run ing sisih siji, Stop, Maju inching, lan mbalikke inching saka loro-lorone.
(Mlaku ing ngisor mung bisa digunakake kanthi operasi tangan loro)
Siji langkah revolusi mbalikke dening siji tombol push.
Dilengkapi motor wiwitan cepet kw 410V 50Hz
1 set V-belt.
Salah sijine katrol motor.
kuotasi biaya inverter kanthi kapisah.
4 Ngeculake Crank shedding, cam shedding, dobby shedding utawa Jacquard
5

 

Ngeculke

 

ROJ
Sistem let-off listrik positif (ELO) kanthi otomatis kanthi fungsi kick-back sing diprogram.
Kompensasi tension puncak kanthi gerakan easing positif kanthi sistem gulung kaping pindho.
6

 

 

Take-up

 

 

ROJ
Sistem take-up listrik positif kanthi otomatis.
Setelan Kapadhetan Pick Programmable liwat layar tutul.
On loom njupuk munggah lan diameteripun muter maksimum 600mm.

* Aplikasi

WA820 dobel nozzle polos 170CM
280cm dobel nozzle cam 1351 air jet loom-6
280cm dobel nozzle cam 1351 air jet loom-5
2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan