• facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram
  • twitter
  • WT-22
  • QD-2.1
  • qdwt-3.4

WINTOP|PEmimpin TOP IN
PRODUKSI TEnun TEnun

kok milih kita

WINTOP wis maju dadi produsen teknologi tenun tekstil sing misuwur ing donya, nyediakake alat tenun profesional kanggo industri kain tekstil ing saindenging jagad sawise usaha patungan karo Italia ing taun 2015 lan nganggo standar Eropa kanggo panyulingan lan spesialisasi produksi lan misi kanggo "nggawe merek, layanan donya. pelanggan ing saindhenging donya”.We ngawula pasar global karo machinery ngédap kanggo kacepetan dhuwur banyu jet tenun, dhuwur kacepetan udara jet tenun, Beludru tenun etc. Produk utamané didol kanggo India, Pakistan, Vietnam, Indonesia, Turki, Uzbekistan, Brazil lan negara liyane.Ana pusat layanan sales lan sawise sales ing India lan Indonesia.

Waca liyane

WINTOP|SPECIALIZED ADVANCED
JAMINAN TEKNOLOGI

  • PROFIL

    PROFIL

  • YOUTUBE

    YOUTUBE

  • SERTIFIKASI

    SERTIFIKASI

  • GALERI

    GALERI

  • BROSUR

    BROSUR

  • PRESENCE GLOBAL

    PRESENCE GLOBAL

perusahaan warta

  • 25/07/22

    Fokus pangembangan kualitas dhuwur: dhuwur-e...

    Tanggal 8 Juli, Konferensi Ilmu lan Teknologi Serat Kimia China (Taihe New Material 2022) lan publisitas lan implementasine Panemu Panuntun babagan Pengembangan Industri Serat Kimia Berkualitas Tinggi...
    maca liyane
  • 24/06/22

    [Pameran Bersama Mesin Tekstil] Boos...

    Pameran Mesin Tekstil Internasional China 2022 & ITMA Asia, sing bakal dianakake wiwit tanggal 20 nganti 24 November 2022 ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai), bakal dadi pameran paling profesional, ...
    maca liyane
  • 24/06/22

    pola anyar wangun anyar saka Shandong

    Pola pangembangan "siklus kaping pindho" uga mengaruhi tren pangembangan industri mesin tekstil.Secara internal, industri tekstil kudu nindakake tanggung jawab sosial lan menehi kontribusi ...
    maca liyane

mikir kanggo wektu sampeyan